Geniet van het beste van De Lindeboom

Koude en Warme Buffetten

Onze meest bijzondere buffetten. Zorgvuldig samengesteld en al meer dan 30 jaar met de onmiskenbare smaak van onze chef-kok! Keuze uit 3 koude en warme buffetten, genoemd naar plaatsen uit de streek.

Brunch, Tapas, Stamppot, Hapjes

Speciale Buffetten

Van tapas tot een royale brunch, en van stamppot tot ons uitgebreide hapjesbuffet; hier vindt u alle speciale buffetten. En extra leuk: veel buffetten kennen een compleet arrangement, zoals ontvangst met bubbels, onbeperkte consumpties of een spetterende ijs- en puddingbufffet!

Heerlijk eten inclusief drankjes!

All-in Buffetten

Drie heerlijke buffetten én de drankjes onbeperkt inbegrepen; dat is onze all-in formule. Ideaal voor grote groepen of als u vooraf gewoon precies wilt weten waar u aan toe bent!

Gezellig tafelen in uw eigen zaal

Diners

Houdt u van keuze, maar liever geen buffet? Overweeg dan eens ons Diner 'De Lindeboom' of Diner 'De Beuk', waarbij de verschillende gerechten voor u uitgeserveerd worden op tafel! Of stel samen met onze chef-kok een geheel eigen menu samen, van een wildproeverij tot een gezellig en betaalbaar etentje met uw familie, buren of collega's!

Afspraak maken of meer informatie?

Neem contact op
    De Lindeboom staat al meer dan 200 jaar voor een goede, gezellige en gastvrije horeca-ervaring in het hartje van Schalkhaar (gemeente Deventer)!

    Vrijwel alle informatie die u nodigt heeft staat op deze website. Van prijzen tot foto’s en van informatie over de zalen tot de inhoud van een buffet. Wel zo transparant én zo kunt u meteen beginnen met plannen! Hulp nodig of benieuwd naar onze zalen? Maak dan een afspraak via 0570 62 52 25 of een van de contactformulieren op de website.