Kerst 2021

Vanwege de corona-maatregelen verzorgen we dit jaar opnieuw een smaakvol Hollands cateringbuffet! Prachtige koude en warme gerechten, warm aangeleverd en beide Kerstdagen te bestellen tussen 15:00 en 20:00. Thuis genieten  dus van het beste van De Lindeboom! € 23,95 per persoon, eventueel uit te breiden en met mogelijkheid tot bezorging!

Liever iets heel anders of op zoek naar iets lekkers voor bijvoorbeeld Derde Kerstdag? Bestel dan onze stamppotbox! Oer-Hollands genieten inclusief een smaakvolle Decemberpudding voor € 17,95 per persoon!

Cateringbuffet
€ 23,95 p.p.
Stamppotbox
€ 17,95 p.p.

Hollands Cateringbuffet

RESERVEREN

Het buffet wordt aangeboden vanaf 6 personen.
U kunt tot uiterlijk woensdag 22 december uw reservering doorgeven.
Bestellen kan via de app of telefoon (0570 62 52 25) of het contactformulier onderaan deze pagina. U krijgt altijd binnen 24 uur een bevestiging van ons. Check daarom ook uw spam-folder, indien u per mail reserveert.

OPHALEN EN BEZORGEN

U wordt vriendelijk verzocht het buffet zelf af te halen. Bezorging is beperkt mogelijk voor € 10,-, ongeacht afstand.

Omdat de gerechten warm in de chafing dishes meegegeven worden, is het verstandig iets voor de door u aangegeven tijd aanwezig te zijn. Zo garanderen we samen dat de gerechten perfect bij u thuiskomen.

TERUGBRENGEN

Klaar met eten? Enkel de chafing dishes en emballage kratjes voor de koude gerechten hoeven terug. U kunt deze dezelfde avond tot uiterlijk 23:00 langs brengen of de volgende dag van 11:00 tot 15:00.

Liever niet meer op pad? Voor € 10,- halen we de chafing dishes en kratten weer bij u op. We doen dit in meerdere ophaalrondes tussen 20:00 en 23:00. U hoeft niet op ons te wachten, in overleg kunt u de spullen ook alvast op een veilige plek buiten neerzetten.

DESSERT

Het buffet smaakvol afsluiten? Dat kan met ons grand dessert. Vier lekkernijen voor € 6,50 per persoon!

Het Kerstbuffet

Koude gerechten

Zalmsalade
Rundvleessalade
Ardennerham met meloen
Rundercarpaccio
Rauwkostschotel
Gevulde eitjes, tomaten en komkommers
Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten

Kipsaté in pindasaus
Varkenshaasmedaillons in champignon-roomsaus
Twentse beenham in rode wijnsaus
Gebakken zalmfilet in dille-saffraansaus
Garnituur van rijst, groenten en aardappelwedges

Uitbreidingen

Luxe visschotel met gerookte zalm, makreel, forel en garnalen + € 4,50 p.p.
Hazenpeper met echte Deventerkoek + € 2,50 p.p.

Grand dessert

Vier verschillende lekkernijen om het buffet smaakvol mee af te sluiten + € 6,50 p.p.

Stamppotbox

Ook met Kerst te bestellen; onze echte Hollandse stamppotbox!

PRAKTISCH

De box wordt koud aangeleverd, waarbij we de meeste gerechten voor u vacumeren. Zo kunt u de gerechten sous vide in water snel opwarmen, maar even in de pan of oven kan ook. De gerechten zijn 3 tot 4 dagen te bewaren. Ook ideaal dus voor Derde Kerstdag! U krijgt een korte handleiding met instructies. De pudding smaakt het lekkerst met een grote toef slagroom!

BESTELLEN

De stamppotbox kan op Eerste en Tweede Kerstdag uitsluitend afgehaald worden (tenzij meegeleverd met een cateringbuffet) en is eveneens de hele Decembermaand voorafgaand aan de Kerstdagen te bestellen. Bezorging op andere dagen dan Kerst is wel mogelijk!

De box kost € 17,95 p.p. en bestaat uit:

  • Boerenkool
  • Hutspot
  • Rookworst
  • Hachee
  • Spekjes, zuurtjes, jus
  • Een heerlijke decemberpudding

Reserveren

Klaar om te reserveren?

Vul onderstaand formulier in of bel of app met 0570 62 52 25.

U krijgt van ons altijd binnen 24 uur een schriftelijke bevestiging. We nemen een week van tevoren contact met u op om de doorgegeven aantallen te verifiëren en eventuele dieetwensen (nogmaals) te bevestigen.