Kerst 2021

Na een bijzondere corona-kerst vorig jaar vol met bakjes, tasjes en afhaalmaaltijden, is ons Hollandse Kerstbuffet dit jaar weer helemaal terug!

Op Eerste en Tweede Kerstdag kunt u genieten van een prachtig koud en warm buffet en een feestelijk grand dessert. En de drankjes? Die zijn dit keer onbeperkt inbegrepen!

Kerstbuffet - Sessie 1 (15:30 - 18:00)
€ 49,95 p.p.

Geniet in ons restaurant 2,5 uur lang van een heerlijk Hollands koud en warm buffet, fles bubbels bij ontvangst, onbeperkt consumpties en een feestelijk grand dessert uitgeserveerd bij u aan tafel!

Kerstbuffet - Sessie 2 (19:00 - 21:30)
€ 49,95 p.p.

Geniet in ons restaurant 2,5 uur lang van een heerlijk Hollands koud en warm buffet, fles bubbels bij ontvangst, onbeperkt consumpties en een feestelijk grand dessert uitgeserveerd bij u aan tafel!

Hollands Kerstbuffet

De gasten van de eerste sessie verwelkomen we graag om 15:30, de tweede om 19:00. Op tafel vindt u een feestelijke fles bubbels, maar een ander drankje bestellen kan binnen het all-in drankarrangement ook! Inbegrepen zijn Hertog Jan tapbier, diverse fles- en speciaalbieren, huiswijnen (wit/rood/rosé), vruchtensappen en frisdranken.

START BUFFET

Om 16:00 (1e sessie) en 19:30 (2e sessie) starten we met het koud en warm buffet. Het menu vindt u iets verderop op deze pagina.

Uitgegeten? Aansluitend serveren we een feestelijk grand dessert met verschillende lekkernijen uit bij u aan tafel. Zo hoeft u niet te wachten tot de andere gasten ook uitgegeten zijn van het buffet én geniet u fijn met uw eigen gezelschap van het dessert.

We sluiten we desgewenst af met een lekker kopje koffie, thee of cappuccino en bonbon van het huis.

KINDEREN

Kinderen onder de 4 jaar – gratis
Van 4 tot 16 jaar – € 24,95

Het Kerstbuffet

Ontvangst & Drinken

Ontvangst met fles prosecco
Inbegrepen dranken in het arrangement: Hertog Jan tapbier, diverse fles- en speciaalbieren, huiswijnen (rood/wit/rosé), frisdranken, vruchtensappen en warme dranken.

Koude gerechten

Rundvleessalade
Kipkerriesalade
Rundercarpaccio met pijnboom pitten en Old Amsterdam            
Rauwe ham met meloen
Geglaceerde kalfslende met vruchten
Cocktails van gerookte zalm en lichte dressing
Luxe gesorteerde visschotel met haring, makreel, garnalen en gepocheerde zalm
Frisse rauwkostsalade
Stokbrood met smeersels zoals kruidenboter en tapenade

Warme gerechten

Gegrilde varkenshaasmedaillons in paprika-roomsaus
Kipspiesjes in satésaus
Malse kalfssukade in huisgemaakte jus van tomaat, champignons en knoflook
Gegrilde runderbavette met gebakken paddenstoelen en ui
Gebakken zalm in saffraansaus
Gebakken victoriabaars in dillesaus
Gebakken aardappelen en frites
Stoofpeertjes
Gegratineerde witlof
Haricots verts met spek

Voor de kinderen

Naast de gerechten van het gewone buffet serveren we ook een kinderbuffet met pannenkoeken en zoetigheid, frites met diverse snacks, snoeptomaatjes en komkommers én een feestelijk grand dessert.

Grand dessert

Verschillende lekkernijen uitgeserveerd aan tafel wanneer uw gezelschap uitgegeten is van het buffet!

Stamppotbox

Ook met Kerst te bestellen; onze echte Hollandse stamppotbox!

PRAKTISCH

De box wordt koud aangeleverd, waarbij we de meeste gerechten voor u vacumeren. Zo kunt u de gerechten sous vide in water snel opwarmen, maar even in de pan of oven kan ook. De gerechten zijn 3 tot 4 dagen te bewaren. Ook ideaal dus voor Derde Kerstdag! U krijgt een korte handleiding met instructies. De pudding smaakt het lekkerst met een grote toef slagroom!

BESTELLEN

De stamppotbox kan op Eerste en Tweede Kerstdag uitsluitend afgehaald worden en is eveneens de hele Decembermaand voorafgaand aan de Kerstdagen te bestellen. Bezorging op andere dagen dan Kerst is wel mogelijk!

De box kost € 17,95 p.p. en bestaat uit:

  • Boerenkool
  • Hutspot
  • Rookworst
  • Hachee
  • Spekjes, zuurtjes, jus
  • Een heerlijke decemberpudding

Reserveren

Klaar om te reserveren?

Vul onderstaand formulier in of bel of app met 0570 62 52 25.

U krijgt van ons altijd binnen 24 uur een schriftelijke bevestiging. We nemen een week van tevoren contact met u op om de doorgegeven aantallen te verifiëren en eventuele dieetwensen (nogmaals) te bevestigen.