Bij De Lindeboom

Trouwen

Make it official

De Ceremonie

Stel samen met ons jullie hele dag samen. Ceremonie, diner, avondfeest! Kies voor iedere gelegenheid een eigen zaal.

Diner

Voorafgaand aan het avondfeest wordt vaak gekozen voor een gezellig en smaakvol diner met familie en vrienden. Bij De Lindeboom valt van alles te kiezen! Denk daarbij aan buffetten, al dan niet inclusief de drankjes, of een uitgebreid diner. Liever zelf iets samenstellen? Onze chef-kok denkt graag met jullie mee. Van eenvoudig buffet voor €15,- tot een uitgebreid 5 gangen diner.

Na de plechtigheden wordt vaak gekozen voor een gezellig en smaakvol diner met familie en vrienden. Even fijn bij elkaar en daarna door naar het avondfeest!

Bij De Lindeboom valt van alles te kiezen! Denk aan een smaakvol buffet, al dan niet inclusief de drankjes, of een uitgebreid diner. Chique of simpel, voor € 15,- of € 50,-, onze chef-kok denkt graag met jullie mee.

Time to party!

Feest

Eindelijk tijd voor het feest! Wat kiezen jullie? Verreweg de meeste avondfeesten vinden bij ons in arrangementsvorm plaats. Standaard bedragen deze 4 uur; er zijn tal van invullingen.

En extra leuk: we vinden het geen probleem als jullie zelf graag iets meenemen ter aanvulling. Denk aan een welkomstdrankje, een eigengemaakte cupcake of die speciale familie whiskey. Zo maken we er samen écht een topfeest van!

Zaalhuur met eigen catering

Doe-het-zelf feest

Een beperkter budget of écht alles zelf kiezen? Overweeg dan eens een doe-het-zelf feest. Huur enkel de zaal en bepaal helemaal zelf of en wat er eventueel extra wordt afgenomen. Van kelner tot rondje bitterballen!

Een combinatie kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld een buffet via ons in de ene zaal en zelf een feestje bouwen in de andere. Voordelig, maar toch alle voordelen van horeca.

Lindezaal
€ 200,-
Benedenzaal 1
€ 400,-
Benedenzaal 1/2
€ 600,-
Benedenzaal 1/2/3
€ 800,-
0570 62 52 25

Neem contact op

Een bruiloft is maatwerk. Juist de details zijn belangrijk, maar ook de klik met ons. Daarom maken we graag kennis in ons restaurant, zodat we samen in alle rust kunnen kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden.    De Lindeboom staat al meer dan 200 jaar voor een goede, gezellige en gastvrije horeca-ervaring in het hartje van Schalkhaar!

    Van prachtige buffetten tot goed verzorgde vergaderlunches en van uitgebreide cateringmogelijkheden tot onze heerlijke grote kaart; onze chef-kok garandeert al meer dan 30 jaar de onmiskenbare smaak van onze traditioneel Hollandse keuken.

    Zin in een feestje of op zoek naar een zaal? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!
    Kijk snel rond op deze website voor alle mogelijkheden of bel ons vandaag nog!