a

Lorem ipsum proin gravid a nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat.

Phone:      +1135498746
E-mail:      info@example.com
Address:   Patterson 989,NY
Instagram Feed
FOLLOW:

Trouwen

Jullie dag, tot in de puntjes verzorgd door ons. Een dag om nooit te vergeten, maar ook een dag met veel voorbereiding en plannen. Daarom staat op deze pagina zoveel mogelijk informatie die van belang is voor het deel dat jullie bij ons kunnen houden. Over de ceremonie, de receptie, een diner en natuurlijk avondfeest. Met uitleg en prijzen; wel zo prettig en zo maken we samen jullie dag écht jullie dag.

En extra fijn; we zijn officiële trouwlocatie binnen de Gemeente Deventer; trouwen voor de wet, buffet of diner en natuurlijk feest, alles aangenaam onder één dak.

Ceremonie
Eten
Avondfeest

Trouwen bij De Lindeboom

We weten dat een bruiloft naast een fantastische dag ook heel veel regelen is. Wij vinden dat naast heldere informatie ook een eerlijk prijsinzicht helpt een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Ons uitgangspunt is daarbij samen een geschikte invulling te vinden, zonder het budget uit het oog te verliezen. Een bruiloft kost veel geld, maar hoeft niet zo duur te zijn als vaak gedacht wordt. Hoe dan? Door jullie bijvoorbeeld een gratis ceremonie aan te bieden, door niet te werken met extra kosten bovenop eten en drinken en door de mogelijkheid te bieden om gratis eigen (vaak kostenbesparende) zaken mee te nemen. Van bruidstaart tot sterke drank!

En hebben jullie na het lezen van deze pagina vragen? Neem dan vooral contact op! We zijn razendsnel bereikbaar per app (0570 62 52 25) en helpen waar kan. Of het nou de DJ is die wil weten of hij kan inprikken op krachtstroom of de weddingplanner die nog een leuk idee heeft voor bij de ceremonie!

Trouwen voor de wet

Vaak beginnen de feestelijkheden bij ons met een ceremonie. De gemeente rekent voor de officiële huwelijksvoltrekking leges, maar buiten dit bedrag verzorgen wij de ceremonie gratis. Geen zaalhuur of andere kosten dus, ook niet wanneer we hier een aparte ruimte voor reserveren.

Samen met de ceremoniemeester of wedding planner zorgen we dat de zaal precies staat zoals jullie dat willen. Versiering? Kleurenthema? Een plattegrond met gereserveerde stoelen? Het kan allemaal!

Ideeën voor de ceremonie

Vaak kiezen bruidsparen voor De Lindeboom omdat bij ons alles onder één dak gevierd kan worden. De limo of trouwstoet rijdt van jullie huis naar De Lindeboom, waar ons team en de ABS of BABS al klaar staan voor het officiële gedeelte.

Na de ceremonie is het misschien tijd voor een fotomoment bij onze prachtige naastgelegen Nicolaaskerk of het groen rondom ons pand.

Dan door naar een andere zaal om samen lekker te eten. Even opfrissen en tot slot een knallend avondfeest in een zaal. DJ of band klaar, licht gedimd en de tap open! Fijn toch?

Hieronder enkele ideeën voor de ontvangst bij of na de ceremonie

Toast met prosecco – € 2,50 p.p.
Koffie/thee met etagère vol zoetigheid – € 4,- p.p.

Na de ceremonie tijd voor foto’s?

Rondje drinken voor de gasten: prijs gemiddeld € 2,75 per consumptie
Liever een all-in prijs? Drankarrangement € 6,- p.p.p.u. op basis van bier/fris/wijn.

Uw gasten kunnen dan borrelen in de ceremoniezaal, op een van onze terrassen of alvast plaatsnemen in een andere ruimte voor het aansluitende buffet of diner.

Een hapje erbij kan natuurlijk ook. Ga uit van:

  • € 0,65 tot € 1,20 voor warme en koude hapjes
  • € 0,70 tot € 3,25 voor patisserie als bonbons of gesorteerd gebak

Of natuurlijk jullie eigen bruidstaart. Afname hiervan hoeft niet via ons, al helpen we graag met suggesties. We weten ook dat een bakker vaak een persoonlijke keuze is. Er wordt bij een eigen taart geen schotelgeld gerekend.

Een receptie met de daggasten gepland aansluitend aan de ceremonie?
Ons 2 uur durende receptiearrangement kost € 19,95 p.p. en omvat:

  • Ontvangst met koffie/thee en feestelijke etagères vol zoetigheden.
  • 1x een koud en 2x een warm hapje.
  • Onbeperkt borrelen (tapbier, speciaalbieren, frisdranken, wijnen en sappen).

Prijs inclusief zaalhuur, bediening en gezellige aankleding.

Eten

Ideeën voor een Diner of Buffet

Tijd om te eten! Hieronder een opsomming van de mogelijkheden. Kies een all-in buffet voor een vaste prijs, koude en warme buffetten zonder dat de drankjes zijn inbegrepen of speciale buffetten zoals tapas, stamppot en zelfs een brunch.

Alle informatie over onze buffetten en diners staat op de pagina ‘eten‘.

Zelf samenstellen

Helemaal een eigen buffet samenstellen kan overigens ook! Dit kan samen met onze chef-kok al vanaf € 17,50 per persoon. Van chique buffet met prachtige vissoorten en luxe vleesgerechten tot een simpeler maar ouderwets lekker buffet met schnitzels, hamburgers of zelfs frikandellen. Het is jullie dag, dus jullie bepalen!

Diners

Liever een diner in plaats van een buffet? Dat kan! Je kunt samen met onze chef-kok een menu samenstellen. Ga uit van zo’n €25,- per persoon voor een tweegangendiner inclusief 2 drankjes of € 30,- voor 3 gangen.

Willen jullie liever de keuze van een buffet, maar ook gezellig tafelen? Overweeg dan ons Diner De Lindeboom of Diner De Beuk, waarbij we drie gangen uitserveren aan tafel, telkens met verschillende gerechten tussen de gasten in per gang.

Denk aan verschillende soepen, of een proeverij met carpaccio, Ardennerham met meloen en gerookte zalm. Als hoofd ook een keur aan keuzes, zoals kogelbiefstuk, varkenshaas en zeewolf en en natuurlijk een verrassend lekker grand dessert. Vanaf € 30,50.

Dessert

Een dessert wordt bij bruiloften vaak over geslagen, omdat er aansluitend meestal een feestavond met bruidstaart of gebak volgt. Wel zin in toetjestijd? Er zijn mogelijkheden van een simpele coupe ijs tot een uitgeserveerd grand dessert of luxe ijs- en puddingbuffet. Reken hiervoor € 4,- tot € 9,- per persoon.

Eigen cateraar

Liever een eigen cateraar? Ook dat is geen probleem! Zo hebben we bruiloften verzorgd waarbij er een heerlijk Indonesisch buffet uit de binnenstad kwam, een keer sushi van de Vijfhoek en zelfs ouderwets frites van de buurman. Alles mag, het is jullie bruiloft!

Avondfeest

Vrijwel alle avondfeesten bij ons verlopen via een arrangement, omdat je als bruidspaar dan vooraf precies weet wat de kosten zijn. Standaard duren de arrangementen 4 uur, bijvoorbeeld van 20:00 tot 00:00 of 21:00 tot 01:00. We hebben 4 verschillende arrangementen samengesteld.

Borrelarrangement
€ 27,50 p.p.

Bij ontvangst direct borrelen

Onbeperkt Hertog Jan tapbier, Grolsch Radler en malt, frisdranken, wijnen en sappen, uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers en af te halen aan de bar.

Nootjes op tafel

4 rondes met hapjes: 1x koud gemengd hapje, 1x rundvleesbitterbal, 1x bittergarnituur en 1x broodje kroket met mosterd

Toastarrangement
€ 32,50 p.p.

Feestelijke ontvangst met mousserende rosé

Onbeperkt Hertog Jan tapbier, diverse fles- en speciaalbieren (Radler, Malt, Weizen, Bok, Leffe Blond, Grimbergen Tripel), frisdranken, wijnen en sappen, uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers en af te halen aan de bar.

Nacho’s en nootjes op tafel

5 rondes met hapjes:

1x een koud gemengd hapje,
1x crostini met carpaccio,gerookte zalm en brie,
1x een rundvleesbitterbal,
1x bittergarnituur
1x broodje kroket met mosterd

Feestarrangement
€ 37,50 p.p.

Feestelijke ontvangst met mimosa’s en etagères met lekkernijen (macarons, friandises, soesjes etc) op tafel.

Onbeperkt Hertog Jan tapbier, diverse fles- en speciaalbieren (Radler, Malt, Weizen, Bok, Leffe Blond, Grimbergen Tripel), frisdranken, wijnen en sappen, uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers en af te halen aan de bar.

Olijven, nacho’s, kaasstengels en nootjes op tafel

6 rondes met hapjes:

1x een koud gemengd hapje,
1x crostini met carpaccio, gerookte zalm en brie,
1x een rundvleesbitterbal,
1x bittergarnituur,
1x yakitori spiesje,
1x broodje hamburger

Hapjesarrangement
€ 42,50 p.p.

Feestelijke ontvangst met prosecco of mimosa’s en etagères met lekkernijen op tafel.

Onbeperkt Hertog Jan tapbier, diverse fles- en speciaalbieren (Radler, Malt, Weizen, Bok, Leffe Blond, Grimbergen Tripel), frisdranken, wijnen en sappen, uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers en af te halen aan de bar.

Olijven, nacho’s, kaasstengels en nootjes op tafel

Hapjesbuffet met koude hapjes zoals gevulde eitjes, hamrolletjes, kaasblokjes, grilworst, roggebrood met haring, makreel, Franse kaasplank, paté, filet américain, stokbrood met kruidenboter en tapenade en warme hapjes zoals bitterballen, mini-frikandelletjes, bami- en nasihapjes, kipnuggets en gehaktballetjes

Zelf de catering verzorgen

Tot slot is er de mogelijkheid een zaal te huren en de catering zelf te regelen. Dat scheelt in de prijs, maar betekent wel dat je zelf meer doet. Voor bruiloften met een beperkter budget of voor gasten die graag écht alle vrijheid willen is wat we noemen een ‘doe-het-zelf’-feest ideaal.

Zo hebben we bruiloften verzorgd waarbij wij het buffet klaarmaakten en het avondfeest met eigen zaalhuur werd geregeld. Of huur een zaal met een externe cateraar voor een heerlijk diner of buffet en vier daarna samen met ons een knalfeest!

 

Extra handig is dat we werken met een ‘menukaart’, zodat je kunt kiezen wat je eventueel wél via ons afneemt. Van ober tot glaswerk en van eindschoonmaak tot discolampen. Je huurt al een zaal vanaf € 400,-, klik hier voor meer informatie.

Liever een combinatie van allebei? Dat kan! We zien bijvoorbeeld bruidsparen die kiezen voor een arrangement en dan bij de prosecco hun eigen bruidstaart meenemen, een feestarrangement uitbreiden met extra eigen hapjes of een aantal flessen drank bij ons achter de bar zetten, zodat niet extra betaald hoeft te worden voor mixdrankjes.

Verder plannen

Een heleboel informatie en nog veel meer mogelijkheden! Deze pagina is vooral bedoeld om jullie op weg te helpen bij het plannen en een eerlijk inzicht te geven in de kosten. We spreken graag met jullie verder in onze Brasserie. Contact opnemen kan per app of telefoon via 0570625225 of via de contactpagina.