a

Lorem ipsum proin gravid a nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat.

Phone:      +1135498746
E-mail:      info@example.com
Address:   Patterson 989,NY
Instagram Feed
FOLLOW:

Vergaderen, dineren, samenkomen

Een vergadering, workshop of cursus hoeft niet duur te zijn. Een bedrijfsfeest evenmin. Goed verzorgd en flexibel uiteraard wel, al moet dat met één van onze arrangementen, de mogelijkheid tot losse zaalhuur en de uitgebreide cateringmogelijkheden vast lukken!

Kies uit één van onze moderne zalen voor gezelschappen van 2 tot 200+ personen of combineer diverse ruimtes zonder extra kosten.

Je vindt ons als vergaderlocatie in Deventer op slechts enkele minuten rijden van Station Deventer en de A1. Parkeren kan op één van de 200 gratis parkeerplaatsen rondom het pand. We beschikken over 4 laadpalen.

Arrangementen

Onze vergaderarrangementen worden aangeboden per 4 uur, met of zonder uitgebreide lunch. Altijd inbegrepen zijn naast de zaalhuur en opstelling naar keuze een flipover, wi-fi en een heerlijk koffie/theebuffet.

Zaalhuur

Liever geen arrangement? Huur dan één of meerdere zalen en bespreek samen de wensen voor wat betreft catering, zaalindeling en apparatuur. Van eenvoudig koffiebuffet tot compleet verzorgde conferentie en van lezing tot workshop.

Bedrijfsfeest

Ook voor bedrijfsfeesten ben je bij ons aan het goede adres. Personeelsfeest, netwerkborrel of catering op locatie? Het kan bij De Lindeboom!

Praktisch

Informatie over onze zalen, bereikbaarheid, parkeermogelijkheden, laadpalen, routeplanning en toegankelijkheid vind je hier.

Onze zalen

De Beukzaal is onze kleinste ruimte naast de Brasserie. Met zicht op de Nicolaaskerk wordt deze zaal veel gebruikt voor een teamoverleg, bestuursvergadering of zakelijk diner. Staat vaak in u- of o-vorm, maar een kleine theateropstelling tot zo’n 20 personen is ook mogelijk.

De Lindezaal wordt veel gebruikt voor vergaderingen, cursussen en workshops. In u-vorm kunnen er zo’n 20 tot 25 gasten plaatsnemen, in theateropstelling maximaal 45. Beschikt over een groot terras voor bijvoorbeeld de lunch en is voorzien van wi-fi en moderne AV-faciliteiten.

De Brasserie wordt het meest gebruikt als ruimte voor lunch of diner. Zo kunt u even prettig pauzeren in andere ruimte dan de vergaderzaal. We rekenen hiervoor geen extra zaalhuur. Samen met de Beukzaal (middels een te openen schuifwand) wordt deze ruimte ook veel gebruikt voor inloopavonden of andere presentaties met een bezoekersaantal tot maximaal 100 personen.

De ruime benedenzaal is middels een wandsysteem op te delen in drie losse ruimtes. Benedenzaal 1 is ideaal geschikt als plenaire zaal bij bijvoorbeeld grote cursusavonden of congressen, waarna de groep uiteen kan in een van onze andere zalen. In een theateropstelling kunnen hier zo’n 60 tot 80 personen plaatsnemen. De benedenzaal heeft een lift, eigen garderobe en toiletgroep en beschikt over gratis wi-fi, TV schermen aan de wand (HMDI/USB) en andere moderne AV-faciliteiten.

Benedenzaal 2 wordt veel gebruikt als overloopzaal, wanneer er behoefte is aan het huren van meerdere ruimtes, bijvoorbeeld in combinatie met deel 1. Ook voor kleinere gezelschappen in een U-vorm worden hier cursussen, trainingen en workshops verzorgd. Samen met zaal 1 beslaat de ruimte totaal zo’n 170 m2 en kunnen er in theateropstelling 170 gasten plaatsnemen.

Benedenzaal 3 biedt op zichzelf ruimte aan zo’n 30 personen, afhankelijk van de opstelling. De zaal is iets kleiner dan 1 en 2 en wordt daarom vaak gebruikt voor kleine presentaties, kringgesprekken, breakout rooms en een teamoverleg. Met zaal 1 en 2 erbij ontstaat onze grootste zaal met zo’n 550 m2, goed voor maximaal 250 gasten zittend en 300+ staand.

Vergaderarrangementen

Arrangement A
4 uur - € 15,95 p.p.

Incl. zaalhuur
Opstelling naar keuze
Flipover
Beamer/Scherm

Wi-fi
+

Onbeperkt koffie/theebuffet met koekjes, mueslirepen, fruitwater, zoetigheden en vers fruit

Arrangement B
4 uur + lunch - € 26,75 p.p.

Incl. zaalhuur
Opstelling naar keuze
Flipover
Beamer/Scherm

Wi-fi
+

Onbeperkt koffie/theebuffet met koekjes, mueslirepen, fruitwater, zoetigheden en vers fruit

+

Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, rundvleeskroket en koffie/thee, melk en vruchtensap.

Arrangement C
8 uur + lunch - € 29,95 p.p.

Incl. zaalhuur
Opstelling naar keuze
Flipover
Beamer/Scherm

Wi-fi
+

Onbeperkt koffie/theebuffet met koekjes, mueslirepen, fruitwater, zoetigheden en vers fruit

+

Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, rundvleeskroket en koffie/thee, melk en vruchtensap.

+

In de middag uitbreiding koffiebuffet met frisdrank en sappen

Losse zaalverhuur

Liever geen arrangement? Kijk dan eens hieronder naar de mogelijkheden voor losse zaalhuur. Daarbij bepaal je zelf wat je wel en niet van ons afneemt. Handig bij bijvoorbeeld workshops met verschillende groepen, lezingen of informatieavonden.

Zaalhuur

Zalen worden per dagdeel van 4 uur verhuurd. Er geldt een korting voor de verhuur van 2 aaneengesloten dagdelen.

Beukzaal – € 65,-
Max. 35 personen

Brasserie – € 65,-
Max. 50 personen

Lindezaal – € 65,-
Max. 50 personen

Beneden 1 – € 90,-
Max. 60 personen

Beneden 1/2 – € 180,-
Max. 170 personen

Beneden 1/2/3 – € 220,-
Max. 250+ personen

Eten

Broodbuffet 1 – € 15,50
Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, warme snack en koffie/thee, melk en vruchtensappen.

Broodbuffet 2 – € 18,50
Broodbuffet 1 + dagsoep

Broodmaaltijd 1 – € 11,50
2 gesmeerde bollen, 1 krentenbol, melk en jus ‘d orange

Broodmaaltijd 2 – € 14,50
2 gesmeerde bollen, 1 krentenbol, melk en jus ‘d orange + dagsoep

Tweegangendiner – € 25,-
Keuze uit voor/hoofd of hoofd/na + 2 drankjes (bier/fris/wijn/koffie/thee)

Drinken

Koffie/thee (uit buffet) – € 2,40
Flesje water – € 1,50
Frisdranken – € 2,75
Frisdrank in arrangement – € 1,50
Fles huiswijn (als attentie) – € 10,-

Apparatuur

Beamer (incl. scherm) – € 50,- (buiten arrangement)
Projectiescherm – € 15,-
Microfoon – € 15,-
Katheder – € 15,-
Flipover – € 15,-

Bedrijfsfeest

Arrangementen

Nieuwjaarsbijeenkomst, personeelsavond, netwerkborrel, pensioensfeest? Er is altijd iets te vieren bij De Lindeboom! Bijvoorbeeld met één van onze scherp geprijsde arrangementen, al vanaf € 19,95 p.p. all-in.

Er wordt bij feesten nooit zaalhuur berekend. Of het nou een afscheidsreceptie of groot personeelsfeest is; een arrangement is altijd all-in.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Bekijk dan eens onze ‘feest’-pagina of neem contact op voor scherp geprijsd maatwerk.

Eten

Diners en buffetten verzorgen we in allerlei soorten en maten bij De Lindeboom; na afloop van een cursusdag of groot congres, uitgeserveerd of in buffetvorm, met het hele bedrijf of enkel collega’s.

Er wordt nooit zaalhuur berekend voor de ruimte waarin gegeten wordt. Of het nou de lunch tussen de middag is of de gehele benedenzaal voor een galadiner.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Kijk dan eens op de pagina ‘eten’ of neem contact op voor scherp geprijsd maatwerk.

Praktische informatie

Binnenkort een bijeenkomst bij ons gepland?

Hieronder staat alle essentiële informatie voorafgaand aan jouw bezoek! Toch nog vragen? App dan met ons via 0570625225.

Je vindt ons aan de Lindeboomsweg 1A te Schalkhaar (Overijssel), op slechts enkele minuten rijden van de A1 (afslag Deventer Oost) en Station Deventer.

Plan hier je route.

Vanaf station Deventer gaat buslijn 4 richting Schalkhaar. Stap na ongeveer 10 minuten uit bij de halte Kerkweg. Even het Kerkplein over (100m) en je bent er al.

Parkeren kan eenvoudig rondom ons pand op 1 van de 200 gratis parkeerplaatsen.

Er zijn 2 grote parkeerplaatsen aan de zij- en achterkant van het pand, alsmede invalidenparkeerplaats bij de hoofdingang.

Op de parkeerplaatsen aan zowel de zij- als achterkant van het pand staan 2 22 kWh type 2 laadpalen van Eneco.

Er geldt een starttarief van 0,50 cent. De laadprijs per kWh bedraagt 0,30 cent.

Ons gehele bedrijf is rolstoeltoegankelijk. De benedenzaal is bereikbaar middels een lift.

Op de begane grond bevindt zich een invalidentoilet en naast de hoofdingang een invalidenparkeerplaats.