Scherpe all-in tarieven

Vergader-arrangement

Onze arrangementen zijn er in verschillende vormen.

Van kleine workshop tot congres

Zaal huren

Een arrangement is niet altijd de beste oplossing voor uw bijeenkomst. Huur daarom een of meerdere zalen en bespreek samen uw wensen voor wat betreft catering, zaalindeling en apparatuur. Van eenvoudig koffiebuffet tot compleet verzorgde conferentie en van lezing tot workshop.

Nieuwjaarsreceptie, jubileum, personeelsfeest

Feest!

Feesten doen we al meer dan 200 jaar bij De Lindeboom!

Praktische informatie

Parkeren kan eenvoudig rondom ons pand op 1 van de 200 gratis parkeerplaatsen.
Er zijn 2 grote parkeerplaatsen aan de zij- en achterkant van het pand, alsmede invalidenparkeerplaats bij de hoofdingang.

De Lindeboom bevindt zich op 10 minuten van de A1 (afslag Deventer Oost).
Komt u met de auto? Plan hier eenvoudig uw route.

Vanaf het station neemt u buslijn 4 richting Schalkhaar. U stapt na 10 minuten uit bij de halte Kerkweg. Steek het Kerkplein en u bent er al.

Er bevindt zich een laadpaal op onze parkeerplaats (kant Aldi/bibliotheek) en aan de Pastoorsdijk 7 (op 1 minuut lopen).

Ons pand is volledig toegankelijk voor mindervaliden. De benedenzalen zijn bereikbaar middels een lift. Een ruim toilet met beugels is aanwezig.

Reservations

Neem contact op
De Lindeboom staat al meer dan 200 jaar voor een goede, gezellige en gastvrije horeca-ervaring in het hartje van Schalkhaar!

Van prachtige buffetten tot goed verzorgde vergaderlunches en van uitgebreide cateringmogelijkheden tot onze heerlijke grote kaart; onze chef-kok garandeert al meer dan 30 jaar de onmiskenbare smaak van onze traditioneel Hollandse keuken.

Zin in een feestje of op zoek naar een zaal? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Kijk snel rond op deze website voor alle mogelijkheden of bel ons vandaag nog!