pt image

DE LINDEBOOM

HORECA SINDS 1813
Dat praat wat makkelijker

Zakelijke mogelijkheden

Uw vergadering, workshop of cursus hoeft niet duur te zijn. Uw bedrijfsfeest evenmin. Goed verzorgd en flexibel uiteraard wel, al moet dat met één van onze arrangementen, de mogelijkheid tot losse zaalhuur en de uitgebreide cateringmogelijkheden vast lukken!

Kies uit één van onze moderne zalen voor gezelschappen tot 300 personen of combineer diverse ruimtes zonder extra kosten.

U vindt ons op slechts enkele minuten rijden van Station Deventer en de A1 en parkeren kan op één van de 200 gratis parkeerplaatsen.

Van 2 tot 300+ personen

Onze zalen

Max. 35 pers.

€ 57,50 - 4u

De Beukzaal is onze kleinste ruimte naast de Brasserie. Met zicht op de Nicolaaskerk wordt deze zaal veel gebruikt voor een teamoverleg, bestuursvergadering of zakelijk diner. Staat vaak in u- of o-vorm, maar een kleine theateropstelling tot zo’n 20 personen is ook mogelijk.

Max. 50 pers.

€ 57,50 - 4u

De Lindezaal wordt veel gebruikt voor vergaderingen, cursussen en workshops. In u-vorm kunnen er zo’n 20 tot 25 gasten plaatsnemen, in theateropstelling maximaal 45. Beschikt over een groot terras voor bijvoorbeeld de lunch en is voorzien van wi-fi en moderne AV-faciliteiten.

Max. 50 pers.

€ 57,50 - 4u

De Brasserie wordt het meest gebruikt als ruimte voor lunch of diner. Zo kunt u even prettig pauzeren in andere ruimte dan de vergaderzaal. We rekenen hiervoor geen extra zaalhuur. Samen met de Beukzaal (middels een te openen schuifwand) wordt deze ruimte ook veel gebruikt voor inloopavonden of andere presentaties met een bezoekersaantal tot maximaal 100 personen.

Max. 60 pers.

€ 82,50 - 4u

De ruimte benedenzaal is middels een wandsysteem op te delen in drie losse ruimtes. Benedenzaal 1 is ideaal geschikt als plenaire zaal bij bijvoorbeeld grote cursusavonden of congressen, waarna de groep uiteen kan in een van onze andere zalen. In u-vorm kunnen hier zo’n 60 tot 80 personen plaatsnemen. De benedenzaal heeft een lift, eigen garderobe en toiletgroep en beschikt over gratis wi-fi, TV schermen aan de wand (HMDI/USB) en andere moderne AV-faciliteiten.

Max. 50 (2) tot 170 (1/2) pers.

€ 82,50 (1) - € 165,- (1/2) - 4u

Benedenzaal 2 wordt veel gebruikt als overloopzaal, wanneer er behoefte is aan het huren van meerdere ruimtes. Ook voor kleinere gezelschappen in een U-vorm worden hier cursussen, trainingen en workshops verzorgd. Samen met zaal 1 beslaat de ruimte totaal zo’n 170 m2 en kunnen er in theateropstelling 170 gasten plaatsnemen.

Max. 30 (3) tot 250+ (1/2/3) pers.

€ 57,50 (3) - € 220,- (1/2/3) - 4u

Benedenzaal 3 biedt op zichzelf ruimte aan zo’n 30 personen, afhankelijk van de opstelling. De zaal is iets kleiner dan 1 en 2 en wordt daarom vaak gebruikt voor presentaties, kringgesprekken en teamoverleg. Met zaal 1 en 2 erbij ontstaat onze grootste zaal met zo’n 550 m2, goed voor maximaal 250 gasten zittend en 300+ staand.

Prijzen all-in per persoon

Vergaderarrangementen

Onze vergaderarrangementen worden aangeboden per 4 uur. U heeft de keuze een uitgebreid lunchbuffet of onbeperkt frisdranken toe te voegen. Altijd inbegrepen zijn naast de zaalhuur en opstelling naar keuze een flipover, wi-fi en een heerlijk koffie/theebuffet.

 • Arrangement A – 4 uur

  € 13,-
  Incl. zaalhuur, opstelling naar keuze, flipover, wi-fi, onbeperkt koffie/theebuffet met flesjes sourcy, koekjes, mueslirepen, zoetigheden en vers fruit
 • Arrangement B – 4 uur

  € 24,-
  Arrangement A + Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, warme snack en koffie/thee/melk/karnemelk/jus ‘d orange
 • Arrangement C – 8 uur

  € 27,-
  Arrangement A + Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, warme snack en koffie/thee/melk/karnemelk/jus ‘d orange
 • Beamer (incl. scherm)

  € 50,-
  Prijs buiten arrangement
 • Beamer (incl. scherm)

  € 25,-
  Prijs binnen arrangement
 • Flipover

  € 10,-
  Inclusief stiften
 • Katheder

  € 10,-
  Inclusief microfoon
 • Microfoon

  € 10,-
  Draadloos. 2e microfoon op aanvraag.
 • Projectiescherm

  € 10,-
  Incl. beamertafel en verlengsnoer
Zaalverhuur zonder arrangement

Zaal huren

Een arrangement is niet altijd de beste oplossing voor uw bijeenkomst. Huur daarom één of meerdere zalen en bespreek samen uw wensen voor wat betreft catering, zaalindeling en apparatuur. Van eenvoudig koffiebuffet tot compleet verzorgde conferentie en van lezing tot workshop.

 • Benedenzaal 1

  € 82,50
  Per 4 uur
 • Benedenzaal 1/2

  € 165,-
  Per 4 uur
 • Benedenzaal 1/2/3

  € 220,-
  Per 4 uur
 • Beukzaal

  € 57,50
  Per 4 uur
 • Lindezaal

  € 57,50
  Per 4 uur
 • Broodbuffet 1

  € 14,50
  Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, warme snack en koffie/thee/melk/karnemelk/jus ‘d orange
 • Broodbuffet 2

  € 17,50
  Broodbuffet 2 + kop dagsoep
 • Broodmaaltijd 1

  € 10,50
  3 bollen, melk/karnemelk/jus d’orange
 • Broodmaaltijd 2

  € 13,50
  Broodmaaltijd 1 + kop dagsoep
 • Flesjes water

  € 1,-
  Sourcy blauw
 • Frisdranken

  € 2,50
  Per glas
 • Koffie/thee

  € 2,35
  Per kop in buffetvorm
 • Tweegangendiner

  € 20,-
  Voor/hoofd of hoofd/na + 2 drankjes
Een opmerking tot slot

Praktische informatie

Alles wat u moet weten omtrent bereikbaarheid, toegankelijkheid en andere praktische zaken vindt u hieronder.

Voor vragen kunt u ook altijd even contact opnemen met 0570 62 52 25.

We zijn vlakbij

Bereikbaarheid

U vindt ons op slechts enkele minuten rijden van de A1 (afslag Deventer Oost) en Station Deventer.

Komt u met de trein of bus?

Openbaar Vervoer

Vanaf het station neemt u buslijn 4 richting Schalkhaar. U stapt na 10 minuten uit bij de halte Kerkweg. Steek het Kerkplein over (100m) en u bent er al.

Veel en gratis

Parkeren

Parkeren kan eenvoudig rondom ons pand op 1 van de 200 gratis parkeerplaatsen. Er zijn 2 grote parkeerplaatsen aan de zij- en achterkant van het pand, alsmede invalidenparkeerplaats bij de hoofdingang.

22 kWh Flow Charging

Laadpalen

Op de parkeerplaatsen aan zowel de zij- als achterkant van het pand vindt u 2 22 kWh type 2 laadpalen.

In en om het pand

Toegankelijkheid

Ons gehele bedrijf is rolstoeltoegankelijk. De benedenzaal is bereikbaar middels een lift. Op de begane grond bevindt zich een invalidentoilet en naast de hoofdingang een invalidenparkeerplaats.

We zijn graag goed voorbereid

Dieetwensen

We houden graag rekening met uw dieetwensen en/of allergieën. We verzoeken u vriendelijk dit voorafgaand aan de bijeenkomst via de organisatie of zelf aan ons door te geven.

0570 62 52 25

Neem contact op

info@zalencentrumdelindeboom.nl

Snel antwoord op uw vraag?

App met ons!

0570625225