Zakelijke mogelijkheden

Uw vergadering, workshop of cursus hoeft niet duur te zijn. Uw bedrijfsfeest evenmin. Goed verzorgd en flexibel uiteraard wel, al moet dat met één van onze arrangementen, de mogelijkheid tot losse zaalhuur en de uitgebreide cateringmogelijkheden vast lukken!

Kies uit één van onze moderne zalen voor gezelschappen tot 300 personen of combineer diverse ruimtes zonder extra kosten.

U vindt ons op slechts enkele minuten rijden van Station Deventer en de A1 en parkeren kan op één van de 200 gratis parkeerplaatsen.

Arrangementen

Onze vergaderarrangementen worden aangeboden per 4 uur. U heeft de keuze een uitgebreid lunchbuffet of onbeperkt frisdranken toe te voegen. Altijd inbegrepen zijn naast de zaalhuur en opstelling naar keuze een flipover, wi-fi en een heerlijk koffie/theebuffet.

Zaalhuur

Een arrangement is niet altijd de beste oplossing voor uw bijeenkomst. Huur daarom één of meerdere zalen en bespreek samen uw wensen voor wat betreft catering, zaalindeling en apparatuur. Van eenvoudig koffiebuffet tot compleet verzorgde conferentie en van lezing tot workshop.

Bedrijfsfeest

Ook voor bedrijfsfeesten bent u bij ons aan het goede adres. Personeelsfeest, netwerkborrel of catering op locatie? Het kan bij De Lindeboom!

Praktische informatie

Informatie over onze zalen, bereikbaarheid, parkeermogelijkheden, laadpalen, routeplanning en toegankelijkheid vindt u hier.

Onze zalen

De Beukzaal is onze kleinste ruimte naast de Brasserie. Met zicht op de Nicolaaskerk wordt deze zaal veel gebruikt voor een teamoverleg, bestuursvergadering of zakelijk diner. Staat vaak in u- of o-vorm, maar een kleine theateropstelling tot zo’n 20 personen is ook mogelijk.

De Lindezaal wordt veel gebruikt voor vergaderingen, cursussen en workshops. In u-vorm kunnen er zo’n 20 tot 25 gasten plaatsnemen, in theateropstelling maximaal 45. Beschikt over een groot terras voor bijvoorbeeld de lunch en is voorzien van wi-fi en moderne AV-faciliteiten.

De Brasserie wordt het meest gebruikt als ruimte voor lunch of diner. Zo kunt u even prettig pauzeren in andere ruimte dan de vergaderzaal. We rekenen hiervoor geen extra zaalhuur. Samen met de Beukzaal (middels een te openen schuifwand) wordt deze ruimte ook veel gebruikt voor inloopavonden of andere presentaties met een bezoekersaantal tot maximaal 100 personen.

De ruime benedenzaal is middels een wandsysteem op te delen in drie losse ruimtes. Benedenzaal 1 is ideaal geschikt als plenaire zaal bij bijvoorbeeld grote cursusavonden of congressen, waarna de groep uiteen kan in een van onze andere zalen. In een theateropstelling kunnen hier zo’n 60 tot 80 personen plaatsnemen. De benedenzaal heeft een lift, eigen garderobe en toiletgroep en beschikt over gratis wi-fi, TV schermen aan de wand (HMDI/USB) en andere moderne AV-faciliteiten.

Benedenzaal 2 wordt veel gebruikt als overloopzaal, wanneer er behoefte is aan het huren van meerdere ruimtes, bijvoorbeeld in combinatie met deel 1. Ook voor kleinere gezelschappen in een U-vorm worden hier cursussen, trainingen en workshops verzorgd. Samen met zaal 1 beslaat de ruimte totaal zo’n 170 m2 en kunnen er in theateropstelling 170 gasten plaatsnemen.

Benedenzaal 3 biedt op zichzelf ruimte aan zo’n 30 personen, afhankelijk van de opstelling. De zaal is iets kleiner dan 1 en 2 en wordt daarom vaak gebruikt voor kleine presentaties, kringgesprekken, breakout rooms en een teamoverleg. Met zaal 1 en 2 erbij ontstaat onze grootste zaal met zo’n 550 m2, goed voor maximaal 250 gasten zittend en 300+ staand.

Vergaderarrangementen

Arrangement A
4 uur - € 13,- p.p.

Incl. zaalhuur
Opstelling naar keuze
Flipover
Wi-fi
Onbeperkt koffie/theebuffet met flesjes sourcy, koekjes, mueslirepen, zoetigheden en vers fruit

Arrangement B
4 uur + lunch - € 24,- p.p.

Incl. zaalhuur
Opstelling naar keuze
Flipover
Wi-fi
Onbeperkt koffie/theebuffet met flesjes sourcy, koekjes, mueslirepen, zoetigheden en vers fruit

+

Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, rundvleeskroket en koffie/thee, melk en vruchtensap.

Arrangement C
8 uur + lunch - € 27,- p.p.

Incl. zaalhuur
Opstelling naar keuze
Flipover
Wi-fi
Onbeperkt koffie/theebuffet met flesjes sourcy, koekjes, mueslirepen, zoetigheden en vers fruit

+

Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, rundvleeskroket en koffie/thee, melk en vruchtensap.

Apparatuur

Beamer (incl. scherm) – € 50,- (buiten arrangement)
Beamer (incl. scherm) – € 25,- (binnen arrangement)
Projectiescherm – € 10,-
Microfoon – € 10,-
Katheder – € 10,-
Flipover – € 10,-

Zaalhuur

Zaalhuur

Zalen worden per dagdeel van 4 uur verhuurd. Er geldt een korting voor de verhuur van 2 aaneengesloten dagdelen.

Beukzaal – € 57,50
Max. 35 personen

Brasserie – € 57,50
Max. 50 personen

Lindezaal – € 57,50
Max. 50 personen

Beneden 1 – € 82,50
Max. 60 personen

Beneden 1/2 – € 82,50 tot € 165,- (1 of 1/2)
Max. 50 (2) tot 170 (1/2) personen

Beneden 1/2/3 – € 82,50 tot € 220,- (1 of 1/2/3)
Max 30 (3) tot 250+ (1/2/3) personen

Eten

Broodbuffet 1 – € 14,50
Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, warme snack en koffie/thee, melk en vruchtensappen.

Broodbuffet 2 – € 17,50
Broodbuffet 1 + dagsoep

Broodmaaltijd 1 – € 10,50
2 gesmeerde bollen, 1 krentenbol, melk en jus ‘d orange

Broodmaaltijd 2 – € 13,50
2 gesmeerde bollen, 1 krentenbol, melk en jus ‘d orange + dagsoep

Tweegangendiner – € 20,-
Keuze uit voor/hoofd of hoofd/na + 2 drankjes (bier/fris/wijn/koffie/thee)

Drinken

Koffie/thee (uit buffet) – € 2,35
Flesje water – € 1,-
Frisdranken – € 2,50
Frisdrank onbeperkt in arrangementsvorm – € 1,-
Fles huiswijn (als attentie) – € 10,-

Zin in een feestje?

Personeelsfeest, netwerkborrel, catering!

Benieuwd naar alle feestelijke mogelijkheden bij De Lindeboom of thuis op de zaak? Kijk dan eens onder de kopjes ‘feest‘ of ‘catering‘!

Praktische informatie

U vindt ons op slechts enkele minuten rijden van de A1 (afslag Deventer Oost) en Station Deventer. Plan hier uw route.

Vanaf het station neemt u buslijn 4 richting Schalkhaar. U stapt na 10 minuten uit bij de halte Kerkweg. Steek het Kerkplein over (100m) en u bent er al.

Parkeren kan eenvoudig rondom ons pand op 1 van de 200 gratis parkeerplaatsen. Er zijn 2 grote parkeerplaatsen aan de zij- en achterkant van het pand, alsmede invalidenparkeerplaats bij de hoofdingang.

Op de parkeerplaatsen aan zowel de zij- als achterkant van het pand vindt u 2 22 kWh type 2 laadpalen. Er geldt een starttarief van 0,50 cent. De laadprijs per kWh bedraagt 0,30 cent.

Ons gehele bedrijf is rolstoeltoegankelijk. De benedenzaal is bereikbaar middels een lift. Op de begane grond bevindt zich een invalidentoilet en naast de hoofdingang een invalidenparkeerplaats.