Volledig vernieuwd!

Brasserie

Onze in het voorjaar van 2020 volledig vernieuwde Brasserie biedt ruimte aan zo'n 50 gasten. In de winter is het prettig vertoeven bij de open haard, in de zomer geniet u heerlijk van de zon op het terras. De Brasserie wordt bij feesten, recepties of grote buffetten vaak gecombineerd met de Beukzaal door middel van het openen van de schuifwand. We creeeren zo een gezellig deel met zitjes, een plek bij de bar met statafels en een deel voor de band/DJ met dansvloer! De ruimte kan dan zo'n 100 tot 150 gasten ontvangen, afhankelijk van de gewenste opstelling.

Klein van stuk, groots in gezelligheid

Beukzaal

Pal naast onze lindeboom, met eigen priv├ęterras. De kleinste van onze zalen, maar daarom zeer geschikt voor buffetten of een intiem diner met kleinere gezelschappen tot zo'n 35 personen. Wordt vaak omgetoverd tot dansvloer bij avondfeesten in combinatie met de naastgelegen Brasserie.

Een zaal met karakter

Lindezaal

Onze Lindezaal biedt zittend ruimte aan zo'n 40 tot 50 gasten. Bij avondfeesten met statafels raden we zo'n 80 personen aan. Heeft een prachtige karakteristieke bar, in combinatie met een moderne look. Grenst aan ons zonnigste terras en heeft een eigen ingang. Wordt ook graag gebruikt als ruimte voor een diner of buffet voorafgaand aan een huwelijksfeest. Eventueel te combineren met de naastgelegen biljartruimte voor grotere groepen. Samen met de benedenzaal wordt deze ruimte ook verhuurd voor feesten met eigen catering.

Modern en sfeervol

Benedenzalen

Onze benedenzaal kan opgedeeld worden in drie delen. Het eerste deel met bar wordt veel gebruikt voor avondfeesten vanaf 80 personen. Met deel 2 en 3 erbij is er ruimte voor zo'n 300 gasten. Heeft strakke uitstraling en beschikt over een lift, eigen ingang en eigen toiletgroep. Ook zeer geschikt voor grote diners, buffetten en bedrijfsbijeenkomsten. Kan net als de Lindezaal worden afgehuurd met eigen catering.

Plan een bezichtiging

Neem contact op
    De Lindeboom staat al meer dan 200 jaar voor een goede, gezellige en gastvrije horeca-ervaring in het hartje van Schalkhaar!

    Van prachtige buffetten tot goed verzorgde vergaderlunches en van uitgebreide cateringmogelijkheden tot onze heerlijke grote kaart; onze chef-kok garandeert al meer dan 30 jaar de onmiskenbare smaak van onze traditioneel Hollandse keuken.

    Zin in een feestje of op zoek naar een zaal? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!
    Kijk snel rond op deze website voor alle mogelijkheden of bel ons vandaag nog!